top of page

ARRANGEMENTER

Sk%25C3%25A6rmbillede%25202020-09-21%252

SOMMERFEST

Ønsker du inspiration til dit firmas kommende sommerfest? Uanset om I er til luksuriøse rooftop venues, eller mere minimalistiske alternativer, er I, med Combizz Event – Danmark som samarbejdspartner, sikret et vellykket arrangement der passer til lige præcis jeres behov.

FIRMAFEST

Er tiden kommet til at afholde jeres næste firmafest? Søg inspiration til jeres kommende firmafest hos Combizz Event – Danmark. 

Vi er eksperter i events, og ved lige præcis hvordan en god firmafest skal afholdes. 

feste
Skærmbillede 2020-09-30 kl. 16.06.00.png

JULEFROKOST

Er tiden kommet til at planlægge jeres næste julefrokost? Hos os får du professionel sparring og inspiration til hvordan I får afholdt den ultimative julefrokost. Med os som sparringspartner får du sikret en julefrokost i særklasse. 

TEAMBUIDLING

Er der brug for at øge motivationen på arbejdspladsen? Trænger personalet til noget velfortjent forkælelse? Vi kan være behjælpelige med alt fra Spaophold og firmagaver, til fællesarrangementer med comedy, underholdning, eller forskellige oplevelser i naturen – det er kun fantasien der sætter grænser.

Team Talk
landingsbane

MODESHOW

Skal jeres nyeste kollektion præsenteres? Og er det blevet tid til årets modeshow? Combizz Event – Danmark står klar til at hjælpe med hele setuppet, så jeres tøj får den bedst mulige præsentation til omverdenen. Vi står klar med alt fra luksuriøse venues, til lydopsætning, lysshow og AV-teknik, så vi er sikre på at det bliver en uforglemmelig oplevelse for alle involveret.

PRODUKTLANCERING

Skal jeres nyeste produkt lanceres? og står i og mangler de helt rette rammer? Hos Combizz Event – Danmark har vi årevis af erfaring med afvikling af diverse produktlanceringer. Søg inspiration hos os og oplev professionel sparring, som sikrer dit produkt den lancering det fortjener. 

IMG_0910.JPG
rød løber

AWARDSHOW

Skal årets medarbejder kåres? Eller skal det nye salgsår skydes igang med et gennemført ‘kickoff’ arrangement?

Vi tilbyder professionel sparring til jeres awardshow med bl.a. 24/7 vejledning og inspiration i alt fra planlægning til afvikling af eventet. Vi står klar med alt fra luksuriøse venues, til lydopsætning, lysshow og AV-teknik, så vi er sikre på at det bliver en uforglemmelig oplevelse for alle involverede.

KONFERENCE

Er det tid til årets næste konference?
Vi  er behjælpelige med alt fra venue til interiør, og står samtidig for at al teknikken er på plads, så i blot selv skal stå for afholdelsen af konferencen. Brug for inspiration til at sikre kvaliteten af jeres næste konference? Combizz er også behjælpelige med professionel sparring, så vi sammen skaber lige netop det arrangement, I drømmer om. 

Professor Foredrag på scenen
bottom of page