top of page

OM COMBIZZ EVENT

Siden 2013 har vi stået i spidsen for stort set alle typer af arrangementer og events.
Fælles for disse er god planlægning, gode kontakter og en passion for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi klarer både små og store opgaver, og deltager aktivt i alle led i processen, fra idégenerering til eksekvering.

 

Med os som sparringspartner er I altid garanteret en kompetent planlægning og afvikling af jeres arrangement.

Kontakt os til en uforpligtende samtale, og lad os sammen skabe det arrangement, I drømmer om.

Skærmbillede 2020-10-12 kl. 19.51.27.png

1. SERVICEMINDED

Hos Combizz er vi indstillet på at yde en service i topklasse. Vores tilgangsvinkel er bygget på samarbejdsevner, strukturering og detaljeorienteret fremgang. Vi løfter opgaven i fællesskab med jer og sætter en pli i at opsætte arrangementet med jeres ønsker i fokus. Vores prioritet ligger ikke blot i slutresultatet, men i alle punkter i forløbet – netop for at sikre den bedste oplevelse til vores kunder.

3. KOMMUNIKATION

Vi sætter en dyd i god kommunikation med vores kunder. Derfor tages I med på sidelinjen i alle beslutninger, så vidt I ønsker. Vi tror på, at god kommunikation er vejen til et succesfuldt arrangement. 

2. AGIL/FLEKSIBEL

Med os som samarbejdspartner sikrer I, at jeres arrangement ikke bliver præget af ændringer i sidste øjeblik. Hvis der skulle opstå uforudsete udfordringer, står vi klar til at finde løsninger helt frem til arrangementets afholdelse. Vi har alt udstyr in-house samt lækre venues i hele landet. Vores personale er bredt og alsidigt med en masse forskellige personligheder og baggrunde. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at vi kan afhjælpe ethvert arrangement.

4. EFFEKTIV

Med vores ovenstående fremgangsmetode i mente, kan vi sørge for at eliminere spildtid og usikkerhed. Vi understøtter jeres tanker og idéer med ligeledes kreative og initiativrige koblinger. Afviklingen af jeres arrangement bliver strategisk planlagt og eksekveret af vores professionelle stab.  

Betingelser

  • Ved annullering af aftale senere end 1 mdr. dage efter skriftlig bekræftelse af oplæg/tilbud fra Nima Event eller Combizz Event betales halv pris af totalbeløb. 

  • Ved annullering senere end 14 dage før levering/afhentning betales fuld pris af totalbeløb. 

  • En lejeaftale kan reguleres ned, med op til 20 % indtil 13 dage før arrangement dato.

  • En aftale kan reguleres op indtil 5 dage før arrangement dato.

bottom of page